Mesaj gönder
Ürün
Haberler
Ev > Haberler > Company news about İstediğiniz Emniyet Kemeri
Etkinlikler
Bizimle İletişim
86-755-89230326
Şimdi İletişime Geçin

İstediğiniz Emniyet Kemeri

2017-04-26

Son şirket haberleri İstediğiniz Emniyet Kemeri

nedirEmniyet kemeri?

 

Yüksek bir şantiyede çalışırken, işçiler gerçekten bir dizi güvenlik tehlikesine maruz kalırlar ve bazen ciddi yaralanmalara da açık olabilirler.Emniyet kemeri, kullanıcının yüksekten düşmesini engelleyen bir bağlama sistemidir.Düşme nedeniyle yaralanma riski, yüksek alanda çalışırken kemer veya emniyet kemeri takılarak büyük ölçüde azaltılır.
Emniyet kemeri, kullanıcının yüksekte çalışırken düşme anında yere çarpmamasını sağlar, çalışanların kendilerini sabit bir nesneye bağlamasını sağlar.Yüksekten düşme, işyerinde kişisel yaralanmaların en yaygın nedenlerinden biridir, bu nedenle yüksekte çalışırken uygun donanıma sahip olduğunuzdan emin olmanız çok önemlidir.

 

hakkında en son şirket haberleri İstediğiniz Emniyet Kemeri  0

 

Emniyet kemerinin tarihçesi nedir?


1940'lardan itibaren emniyet kemeri, vücut kemerine ana alternatif olarak ortaya çıktı.2. Dünya Savaşı'nda paraşütçüler tarafından kullanılan ekipmanlardan ilham alan emniyet kemerinin oturması, işçilerin artık bir kaza olması durumunda doğru şekilde düşme konusunda endişelenmelerine gerek olmadığı anlamına geliyordu.

 

Emniyet kemerinin önemi nedir?
 
Emniyet kemeri, yüksekte çalışırken düşmeniz durumunda yaralanmaları önlemenize yardımcı olabilir.Düşmenin etkisini vücudunuza eşit olarak dağıttığı için ciddi yaralanma riskini azaltmaya yardımcı olabilir.Kullanmadan önce emniyet kemerinin kendisinin hasar görmediğinden emin olmak en önemlisidir.Yıpranma, kesik veya ayrılma belirtileri olmamalıdır.
 
Bir emniyet kemeri, kullanıcının korumasını artırabilir ve ayrıca çalışırken ellerini serbestçe kullanmalarına olanak tanır.Bu pratik ekipman, hayat kurtaran bir koruma şekli olabileceğinden, inşaatta çalışan herkes için hayati önem taşır.

hakkında en son şirket haberleri İstediğiniz Emniyet Kemeri  1

 

Emniyet kemeri için gereksinimler nelerdir?


OSHA, genel endüstri işyerlerinde dört fit, tersanelerde beş fit, inşaat endüstrisinde altı fit ve uzun iskele operasyonlarında sekiz fit yükseklikte düşme koruması sağlanmasını şart koşuyor.

 

Ne zaman vücut kemeri takmalısınız?


Herhangi bir yüksekte çalışma yapmadan önce her zaman potansiyel riskleri değerlendirmelisiniz, .Ne yazık ki, iş yerindeki yaralanmaların ve ölümlerin yaygın nedeni yüksekten düşmedir.Tam vücut emniyet kemerinin ne zaman gerekli olup olmadığını bilmeniz çok önemlidir.Çalışanınız, siz yüksekte herhangi bir çalışma yapmadan önce tam bir risk değerlendirmesi yapmalı ve görevlerinizi tamamlarken tam vücut emniyet kemerinin gerekli olup olmadığını size bildirmelidir.

hakkında en son şirket haberleri İstediğiniz Emniyet Kemeri  2
 

nasıl olmalıEmniyet kemerigiyilmek mi

 

Emniyet kemerinin doğru takıldığından emin olmak için:

  • Kemeri omuzlarınıza geçirin, D halkası kürek kemiklerinizin arasında olmalıdır.
  • Her bacak kayışını yukarı çekin ve tokaları sabitleyin.
  • Ayağa kalkın ve yan askıları ayarlayarak boşluk kalmamasını sağlayın.
  • Göğüs kayışını sabitleyin.
  • Hala tam bir hareket aralığına izin verirken, kayışları sıkarak tüm kayışların sıkıca oturduğundan emin olun.
  • Kayışların gevşek uçlarının kayış tutucularına sıkıştırıldığından emin olun.
  • Elinizi düz tutarken, bacak kayışlarınızın altına iki parmağınızı sığdırabilmeniz gerekir.

hakkında en son şirket haberleri İstediğiniz Emniyet Kemeri  3

Sorgularınızı doğrudan bize gönderin.

Gizlilik Politikası Çin İyi Kalite Maden Lambası Tedarikçi. Telif hakkı © 2023-2024 FUTURE TECH LIMITED . Her hakkı saklıdır.